Angelida`s krystaller...

Krystaller & Engleboksen...

Jeg er (ste) tante til verdens skjønneste jente!
Hu er 6 år, forferdelig skravlete og morsom!

Siden første gang jeg møtte henne har jeg gitt henne forskjellige krystaller.
Hun elsker dem♥
Til jul får hun enda en ny krystall, og en større boks å ha steinene sine i.
Jordbærkvarts ~ En perfekt krystall til barn.
Den gir glede, glad energi og åpner opp for kjærlighet:)


008
Her er boksen med noen av mine krystaller. Jordbærkvartsen ligger
helt øverst til venstre. 

Krystaller som pynt & healing...

Jeg har masse fine steiner og krystaller.
Alle har forskjellig virkning og bruksområde.
Når jeg ikke bruker dem til daglig (på meg) ligger de ofte på lysfatet mitt:)
Ellers har jeg en hylle med flere steiner og krystaller.

Har rett og slett ikke tid til å skrive mer akkurat nå,
men du må gjerne lese mer om krystaller og dens virkning på kroppen HER:)

016

Dagens krystall: Rhodonitt

Rhodonitt...
Mye stress om dagen, utslitt og lei... Vel, da er neste krystall ut denne:) Kanskje den kan hjelpe meg til å få mer positivitet i livet? Kjempefin krystall som hjelper for alt det negative!

rhodonit4

"Ro, tilgivelse, handling, jordkontakt

Demper angst og hjelper mot søvnløshet.

Hjelper til å skape harmoni i terapigrupper.

Kjærlighetsstein.

Energirik,beroligende og oppbyggende.

Reduserer stress.

Styrker selvtillit.
Chakra:1, 2 og 4

 Rhodonit sies å skape jordkontakt, virker beroligende, hjelper med å se med milde øyne på fortiden.

Den er en handlingsstein en tenkestein og en meditasjonsstein.

Rhodonit kan hjelpe oss til å leve livet fult ut, her og nå, samtidig med at Rhodinit hjelper oss til å akseptere livets vilkår, også som de er og endre dem til noe bedre, hvis vi ikke er tilfredse med situasjonen.

Rhodonit lærer oss, å vedkjenne både de lyse og de mørke sider av våres egen natur.

God til å hjelpe oss med å få snakket ut med mennesker som vi er på kant med, gir oss det etterlengtede overskudd til å tilgi de urettferdigheter som vi bærer rundt med, og er god til å gjengjelde vrede og hat med kjærlighet."

 

Dagens krystall: Mokait

Siden noen av energiene mine er i tydelig "ubalanse" om dagen...
Blant annet p.g.a røykeslutt! Kunne jeg tenkt meg en Mokait! Nydelig krystall som man kan bruke til så mangt!

mokaittrum

"Den gir standhaftighet og vedholdenhet, noe som gjør den velegnet til bruk i situasjoner hvor dette er nødvendig. Som under slankekurer, ved tobakksavenning eller andre former for frigjørelse fra avhengighet.

Psykisk er den tilknyttet vår følelsesmessige fordøyelse, vårt forhold til oss selv og omverdenen, vår livsglede og seksualitet. Den hjelper med å endre negative følelser, en prosess som ofte krever standhaftighet og utholdenhet. Fysisk hjelper den mot candida, oppustet mave, utflod og overvekt. Den ?tømmer? ditt mage-tarmområde og gir ro i rot og hara chakra."

Med andre ord: Perfekt for meg som netopp har sluttet og røyke;)

 

Hva er krystaller?

Litt om krystallenergier

Den universelle livskraft er kraften som strømmer gjennom alt i universet og danner energifelt rundt alle objekter. Dette energifeltet blir kalt aura. Krystaller er mineraler med en symmetrisk struktur og på grunn av dette har de en balanserende energi og en kraftig aura. Vår egen kropp vibrerer også med sine egne frekvenser. De forskjellige energipunktene på kroppen blir ofte omtalt som chakrasenter. Når disse er i ubalanse fører det til sykdom. Ved å stille oss inn på energien til krystaller kan vi bruke disse til å balansere og styrke våre egen energi, og rette opp ubalanser. Krystaller kan brukes til å fremme positive egenskaper både i kropp og sinn. Forskjellige steiner har forskjellige egenskaper. Allerede år 1600 f.Kr er det funnet informasjon i en egyptisk papyrusrull om steiners helbredende egenskaper og bruk av disse, allerede den gang var steiner og krystaller satt i ?system? og de kunne derfor slik som i dag henvise til konkrete steiner ved sykdom eller ved andre behov. Det finnes mange måter å arbeide med steiner og krystaller på - man kan legge dem på chakraer man ønsker forsterket og balansert, ligge med dem under hodeputen, legge dem i det rommet man til en hver tid befinner seg i, bære dem i lommen, eller bruke dem som smykker. Når chakraene våre er kommet i ubalanse kan vi med krystallenes vibrasjoner få hjelp til komme i balanse igjen.

flouritecrystals
Angelida

Angelida

31, Oslo

Jeg er forlovet med verdens beste mann og reserve-mamma til en tenåring. Trener for å bli mer fit, og leser bøker for å drømme meg bort! Elsker loppemarked, shopping og alt annet livet har å by på! Stor interesse for hudpleie, sminke, klær og reiser. Og vær så snill... Spar meg for de patetiske SPAM kommentarene deres! De blir jo bare SLETTET uansett...

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits