Black Design hjerte...

Kjøpte dette Black Design hjertet i Tromsø i høst. Jeg elsker det!
Gir et fantastisk flott lys inne på mørke kvelder. Det fulgte med røde glass som jeg skal bruke i jula, også kjøpte jeg de lilla ved siden av. Betalte 189 kr for hjertet inkl. 3 glass.


6 kommentarer

LadyHeidi

23.nov.2010 kl.01:48

Så fiint! Black design har så utrolig mye lekkert!! :-)

Angelida

23.nov.2010 kl.22:11

LadyHeidi: Gjett om! Har du funnet noen fine plasser i Oslo som selger Black Design?
Slik hjerte har jeg og, fikk det til jul i fjor tror jeg. Har tre blanke glass og tre røde som jeg skal bruke til Jul:) Nydelig er det!

LadyHeidi

30.nov.2010 kl.01:37

Nei, det har jeg ikke. Jeg mener jeg har sett black design på Kremmerhuset? Eller, det er kanskje jeg som surrer. Jeg pleier å stikke innom et hagesenter når jeg er hjemme hos mamma og pappa, for der har de litt utvalg, men ikke kjempestort. Rart at de ikke har egen butikk her i Oslo..

Angelida

30.nov.2010 kl.20:22

lIsAlIlLeSeTh Makeup and all t: Skal bytte til de røde glassene til jul. Blir nydelig! Tenner hjertet hver kveld :-)

Angelida

30.nov.2010 kl.20:25

LadyHeidi: Hmm, tror ikke Kremmerhuset har BD. Men, nå skal ikke jeg være super påståelig altså! Mye fint har de i allefall! Både BD og Kremmerhuset :-)

Skriv en ny kommentar

Angelida

Angelida

31, Oslo

Jeg er forlovet med verdens beste mann og reserve-mamma til en tenåring. Trener for å bli mer fit, og leser bøker for å drømme meg bort! Elsker loppemarked, shopping og alt annet livet har å by på! Stor interesse for hudpleie, sminke, klær og reiser. Bor i Oslo, men kommer fra nord. Og vær så snill... Spar meg for de patetiske SPAM kommentarene deres! De blir jo bare SLETTET uansett...

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits