Crazy leiepriser i Oslo!

Så hadde vi bestemt oss da... Vi flytter! Hurra tenkte vi :-)
Men... Ding-dong ---> Reality chek!

I Oslo koster en 3-roms på 65-70 kvm ca 14.000+ i måneden! Det er GALSKAP! Med en studerende kjærste så sier det seg selv: Det går nok ikke!
Vi hadde funnet drømmeleiligheten! Sentralt, på vestkanten - nær jobben min, ikke så langt unna Blinderen og nærme marka. Trygt og godt område...

Men, så var det prisen da... Huffameg! Etter å ha regnet på det gang på gang måtte vi innse at det kommer ikke til å gå. Drømmen om beby og pusekatt og en STOR fin leilighet må nok bare vente!

Nå bor vi i en 3-roms på 43 kvm. Den er liten, slitt og billig! Vi betaler 5400 kr i måneden! Slå den du! Ikke ille i det hele tatt. Men med denne str, går vi litt oppå hverandre! Grr!!! Men, inntil videre så blir vi. Vi skal heller legge i litt penger på å fornye møbler og annet stæsj.

Først ut er ny, mindre sofa, nytt tv bord og kommode til gangen.


Jeg lurer på om ikke dette bordet skal få seg en runde med hvit bengalakk?
Har aldri pusset opp møbler, men hey! Det skader jo ikke å prøve? 


4 kommentarer

Hei! Nå er det lenge siden jeg har vært innom bloggen din!:o) ja, leieprisene her i byen er jo helt skrudd!

Angelida

17.nov.2010 kl.22:18

Emmieverlasting: Helt sprøtt! Man bor seg jo ihjel i Oslo, så fremst man ikke har gullhår en viss plass!

Camilla

20.nov.2010 kl.10:48

Ja, prisene er vannvittige. Vi har Nettopp flyttet ut av Oslo og det er stor forskjell på prisen...

Angelida

20.nov.2010 kl.11:22

Camilla: Helt sykt er det! Og prisene stiger fortsatt ser jeg :-( Hvor bor dere nå da? Leier dere eller har dere kjøpt? Hadde det ikke vært for at mannen studerer, hadde vi nok kommet oss ut av Oslo for lengst!

Skriv en ny kommentar

Angelida

Angelida

31, Oslo

Jeg er forlovet med verdens beste mann og reserve-mamma til en tenåring. Trener for å bli mer fit, og leser bøker for å drømme meg bort! Elsker loppemarked, shopping og alt annet livet har å by på! Stor interesse for hudpleie, sminke, klær og reiser. Bor i Oslo, men kommer fra nord. Og vær så snill... Spar meg for de patetiske SPAM kommentarene deres! De blir jo bare SLETTET uansett...

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits